Snel & Schaalbaar

Ieder bedrijf is uniek. Daarom biedt Esseko maatwerkoplossingen die optimaal aansluiten bij jouw dienstverlening. Of het nou B-to-B of B-to-C is, het verzendvolume de ene dag tientallen en de volgende dag vele honderden orderregels bedraagt: Esseko is flexibel in het aantal en de grootte van de orders, die we voor jou moeten verwerken. We zorgen er niet alleen voor dat jouw bedrijf verder kan groeien, maar we groeien ook met je mee. Schaalbaarheid, dat is de kracht van Esseko! 

Bij Esseko hechten we veel waarde aan snelheid en flexibiliteit. We zijn geen logge organisatie met trage procedures, maar een betrokken fulfilmentpartner die erop is gericht om jouw klanten zo snel en goed mogelijk te bedienen. Daarom biedt Esseko geen standaard fulfilment-pakketten, maar bekijken we samen met jou welke logistieke oplossing het beste bij jouw bedrijf past. Dat doen we in een persoonlijk gesprek. We zorgen er bovendien voor dat onze dienstverlening optimaal blijft aansluiten. Nu én in de toekomst.

Alle logistieke diensten onder één dak

Esseko is de one-stop-shop voor jouw logistiek. Van inslag, opslag en distributie van je producten, tot het afhandelen van retouren en andere Value Added Services. Esseko kan zelfs het volledige inkoopproces en pro-actief voorraadmanagement voor je verzorgen. Samen bepalen we bij welke oplossing jouw klanten het meest gebaat zijn, en hoe we die met Esseko voor je kunnen invullen. Op deze manier houd je zelf ruimte om te ondernemen en je business te laten groeien.