Al 25 jaar fulfilmentspecialist

Esseko is al 25 jaar fulfilmentspecialist en expert op het gebied van de verwerking van hoogwaardige producten en efficiënt voorraadbeheer. Door onze kennis en ervaring zijn wij uitgegroeid tot een sterke en betrouwbare logistieke onderneming. 

Wij weten als geen ander hoe belangrijk de producten van onze klanten zijn en gaan daar dus voorzichtig mee om. Onze mensen zijn goed getraind en gespecialiseerd in het werken met hoogwaardige producten. Ons proces is daar bovendien optimaal voor ingericht.

Inkoop- en voorraadoptimalisatie

Esseko onderscheidt zich ook door gedegen kennis van inkoop- en voorraadoptimalisatie. Ook daarmee helpen we jouw bedrijf graag verder. We hebben bewezen dat we voorraadniveaus 15% tot 20% kunnen reduceren, terwijl de beschikbaarheid van de producten juist toeneemt! Zo loop je geen kostbare risico’s door onnodige voorraad stil te hebben liggen en zorg je ervoor dat producten altijd snel uit voorraad aan je klanten leverbaar zijn. Wil je hier meer over weten? Kijk dan bij onze diensten of neem vrijblijvend contact op.

Netwerk van partnerbedrijven

Door onze jarenlange ervaring in de branche hebben wij bovendien een netwerk aan bedrijven opgebouwd, waarmee we samenwerken. Door de integratie met jouw eigen partners, en deze te koppelen aan ons eigen netwerk van partnerbedrijven, zijn we in staat om nieuwe oplossingen te vinden voor elk probleem.