Logistieke betrouw-baarheid 99,9%

Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Dat zijn speerpunten van onze dienstverlening. Wij hebben altijd volledige controle over het logistieke proces, beschikken over een professioneel beveiligd magazijn en bieden een levergarantie van 99,9%!

Door onze jarenlange ervaring in distributie van hoogwaardige producten, weten wij als geen ander hoe we met jouw waardevolle spullen om moeten gaan. Dat begint al bij de binnenkomst van de producten. Zodra een levering binnenkomt controleren we of deze volledig en in goede staat ontvangen is en registreren we ieder product in ons systeem. Is er iets mis? Dan melden we dit natuurlijk direct.

Esseko garandeert een hoogwaardige beveiliging van je producten. Daarom werken wij met strenge procedures voor alles wat ons magazijn binnenkomt en verlaat. Onze medewerkers zijn goed getraind en beschikken allemaal over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). En natuurlijk wordt ons magazijn met high-end camera’s bewaakt.

Volledige controle & real-time inzicht

Ons proces is volledig digitaal gestuurd. Daardoor weten we van ieder product precies waar het zich in ons magazijn bevindt. Bovendien controleren we meerdere malen per jaar de voorraad van elk product, door middel van cycle counts. Zo hebben wij te allen tijde volledige controle over actuele voorraden en locaties van jouw producten en grijpen we bijvoorbeeld niet mis tijdens het orderpicken. Een zeer hoge voorraad- en leverbetrouwbaarheid, dat is de kracht van Esseko!

Betrouwbaarheid betekent ook dat je altijd op de hoogte bent wat er met jouw spullen gebeurt. Wij vinden het daarom belangrijk om transparant te zijn. We geven je niet alleen volledig inzicht in je voorraad en orderstromen, maar onze deur staat ook altijd voor je open. Of je alleen even wilt komen kijken, of de hele dag bij ons op kantoor wilt komen werken. Het kan allemaal. Wij hebben flexibele werkplekken waar je gebruik van kunt maken. Je hoeft het ons slechts even te laten weten en de koffie staat voor je klaar!