warehousing

Warehousing

Goederenontvangst, -registratie en opslag: van telefoonhoesjes tot XXL-printers en van glaswerk tot sportkleding. Wij verwerken zeer veel uiteenlopende producten in ons volledig digitaal gestuurde magazijn.

Wanneer je producten worden geleverd, nemen wij ze in ontvangst. We controleren de levering en verzorgen de registratie van de binnengekomen goederen in ons systeem. Klopt er iets niet met de levering? Dan laten wij dit natuurlijk snel aan je weten. Goederen die tot 13:00 uur bij ons worden geleverd, zijn dezelfde dag al beschikbaar voor verkoop en verzending. Zo kunnen ze nog dezelfde dag aan je klanten worden verstuurd!

Efficiënte opslag en hoge voorraadbetrouwbaarheid

Vervolgens slaan wij de goederen op in ons magazijn. We hebben geavanceerde logica in onze systemen gebouwd waarmee we onze magazijnruimte zo optimaal mogelijk benutten. Zo wordt voor ieder product de beste locatie bepaald, afhankelijk van bijvoorbeeld de grootte, doorlooptijd en de handigste route voor onze orderpickers. Nooit méér ruimte gebruiken dan nodig is zorgt ervoor dat we efficiënt kunnen werken en onze klanten niet met onnodige kosten confronteren.

Minimaal twee keer per jaar voeren wij cycle counts uit. Zo controleren we of de aantallen die in ons magazijn liggen opgeslagen, overeenkomen met de aantallen die in het systeem zijn geregistreerd. Op die manier garanderen we een zeer hoge voorraadbetrouwbaarheid en kunnen we tijdig bijsturen, mocht dat nodig zijn.

opslag-warehousing

opslag-warehousing