order picking icoon

Orderpicking

Orderpicking, inpakken en verzenden. Of je nu een los product wilt verzenden of hele pallets, bij Esseko kan het allemaal. Ons proces is volledig digitaal gestuurd en daarmee zeer efficiënt en betrouwbaar.

We verwerken bevoorradingsorders voor jouw eigen winkel, orders voor klanten van je webwinkel, eenmalige promoties en alles er omheen en er tussenin. Zodra we een order ontvangen, wordt deze verwerkt en aangeboden aan de vervoerder. Met een cut-off tijd van 22:00 uur hebben jouw klanten hun bestelling de volgende dag al in huis!

Betrouwbare en klantspecifieke oplossingen

Met behulp van ons warehouse management systeem (WMS) volgen wij elke goederenbeweging van begin tot eind. We hebben op ieder moment de volledige controle over het logistieke proces en jouw producten. Indien nodig implementeren we product-of klantspecifieke procedures, zonder concessies te doen aan snelheid en betrouwbaarheid.  Zo kun jij met een gerust hart verder bouwen aan je onderneming, terwijl jouw orderstroom vlekkeloos doorloopt.

Wat een klant bestelt moet een klant geleverd krijgen. Zo simpel zou het moeten zijn, maar zo simpel is het helaas niet overal. Daarom beloven wij een leveringsgarantie van minimaal 99,9%. Zonder kleine lettertjes.

orderpicking