IT-integratie Icoon

IT-integratie

Veilige data-uitwisseling en real-time inzicht

Esseko brengt de complete IT-integratie tussen onze systemen, de systemen van onze klanten en de systemen van eventuele externe partners tot stand, zodat wij jouw klant optimaal kunnen bedienen. We faciliteren een soepele doorstroom van alle nodige data tussen de betrokken IT-systemen, waardoor inkooporders, verkooporders en voorraadinformatie real-time inzichtelijk zijn en we relevante rapportages kunnen opstellen. Ook hierbij staan kwaliteit en beveiliging natuurlijk bovenaan.

Voor ieder platform een technische koppeling

Deze technische integratie brengen wij op verschillende manieren tot stand: Voor de koppeling met de meest gangbare webshopplatformen en WMS-/CRM-systemen stellen we diverse connectoren (API’s) beschikbaar. Specifiek voor e-commerce platforms hebben we standaard plugins voor Magento, Lightspeed en WooCommerce. Daarnaast is het mogelijk om ons csv-bestanden toe te sturen via de ftp-server.

Verder hebben we expertise in huis waarmee we koppelingen kunnen ontwikkelen die aansluiten bij de systemen van onze klanten. Dus ook als we geen API of standaard plugin voor jouw platform of systeem klaar hebben liggen, zorgen we ervoor dat we de technische integratie tussen ons eigen systeem en dat van onze klanten en eventuele derde partijen opzetten. Ook hierbij geldt dat Esseko maatwerk levert, aangesloten op jouw wensen!
it-integratie