Inkoop en voorrad Icoon

Inkoop & voorraad

Specialist in inkoopoptimalisatie en voorraadbeheer

Natuurlijk heb je bij ons altijd inzicht in actuele voorraadniveaus en in de status van je orders en ontvang je van ons periodieke rapportages met belangrijke cijfers. Maar Esseko gaat verder. Op verzoek kunnen onze inkoopspecialisten het gehele proces van inkoop en voorraadbeheer voor jouw bedrijf verzorgen, optimaliseren en controleren. Daarmee ben je verzekerd van het meest efficiënte en voordelige voorraadmanagement én zijn de belangrijkste producten altijd direct uit voorraad leverbaar aan je klanten. Zo bespaar je op onnodige voorraadkosten en wordt door efficiënter voorraadbeheer je fulfilment ook een stuk voordeliger!

Aan de hand van diverse variabelen (zoals historische verkopen, verkoopverwachtingen en seizoensgebonden fluctuaties), bepalen onze specialisten met behulp van ons systeem het optimale voorraadniveau voor ieder product. We houden je voorraad in de gaten en geven je pro-actief advies wanneer je nieuwe producten moet bestellen. Op verzoek kunnen wij zelfs de inkoop van nieuwe producten voor jou uit handen nemen.

Kosten besparen én tevreden klanten

We hebben bewezen dat we voorraadniveaus 15% tot 20% kunnen reduceren, terwijl de beschikbaarheid van de producten juist toeneemt! Daar heb jij profijt van. Want zo zijn jouw belangrijke producten altijd snel uit voorraad leverbaar en hoef je jouw klanten geen “nee” te verkopen. Maar je loopt ook geen kostbare risico’s omdat je onnodige voorraad stil hebt liggen. Efficiënter omgaan met je kapitaal, ook dat is het voordeel van samenwerken met Esseko.

Inkoopoptimalisatie & voorraadbeheer